Provalio u kuću i ukrao nakit

Od 25. do 27. studenog, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalio je u kuću vlasništvo 73-godišnje hrvatske državljanke i ukrao više komada različitog nakita. Vlasnici je počinjena materijalna šteta oko 4000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEUkrao torbicu s novcem i dokumentima

Jučer, 27. studenog, u popodnevnim satima, na parkiralištu groblja u Forkuševcima, nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil i ukrao torbicu s mobitelom naočalama te novčanikom s novcem i osobnim dokumentima. Vlasniku, 48-godišnjem hrvatskom državljaninu počinjena je materijalna šteta oko 2500 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 7 prometnih nesreća, gdje je su u 2 prometne nesreće 3 osoba lako tjelesno ozlijeđena. Preostalih 5 prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka evidentirano je 5 prometnih nesreća i po 1 na području Đakova i Belišća.

Pročitajte još