Provala u ugostiteljski objekt i pekaru

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u noći s 25. na 26. veljače, u Ulici Christiana Monspergera u Osijeku, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije ugostiteljskog objekta vlasništvo 33-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Osijeka, iz kojih nije ništa otuđio. Potom je provalio u pekaru u Medulinskoj ulici u Osijeku vlasništvo 31-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Osijeka i iz registar kase ukrao novčani polog. Vlasnici su oštećeni za nekoliko stotina kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Računalna prijevara

U četvrtak, 6. veljače, oko 15 sati, u Ulici Kralja Zvonimira u Bilju, nepoznati počinitelj pronašao je izgubljenu bankovnu karticu i tajni pin broj vlasništvo 76-godišnje hrvatske državljanke iz Darde. Na bankomatu banke, nepoznati počinitelj podigao je novčani iznos od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Policija pronašla počinitelje

U noći s 30. na 31. siječnja u Osijeku, 49-godišnji hrvatski državljanin iz Zagreba je provalio u prostorije vinoteke vlasništvo pravne sobe iz Osijeka i ukrao novčanike s nekoliko tisuća kuna i bocu vina. U utorak 18. veljače, oko 8,30 sati, 53-godišnja hrvatska državljanka iz Višnjevca je iz obiteljske kuće u Višnjevcu ukrala nekoliko tisuća kuna vlasništvo 66-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Višnjevca. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

 

Uhvaćen za upravljačem alkoholiziran

Jučer, 26. veljače, na području Policijske uprave osječko – baranjske u prometu su zaustavljen tri vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu koncentraciju alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 00,50 sati u Osijeku, u Ulici Hrvatske Republike, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 64-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,23 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj vozaču je izdan Prekršajni nalog na iznos od 5.000 kuna, određena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od dva mjeseca i četiri negativna prekršajna boda.

Pročitajte još