Provala u osobni automobil

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u noći s 13. na 14. siječnja, u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, nepoznati počinitelj provalio je pakirani osobni automobil vlasništvo 21- godišnjeg hrvatskog državljanina iz Vladislavaca i ukrao novčanik s osobnim dokumentima i bankovnim karticama. Vlasnik je oštećen za više desetaka kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Ukrao novčanik iz kuće

U ponedjeljak 13. siječnja, u Ulici Kralja Trpimira u Dardi, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću i ukrao novčanik s zdravstvenim iskaznicama vlasništvo 63-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasnik je oštećen za više stotina kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Krađa bicikla

U vremenu od 06. do 13. siječnja, u Vrbaskoj ulici u Osijeku, nepoznati počinitelj je iz otključanog haustora obiteljske kuće ukrao bicikl vlasništvo 24-godišnje hrvatske državljanke. Vlasnica je oštećena za nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Požar na osobnom automobilu

Jučer, 14. siječnja, u Kolodvorskoj ulici u Petrijevcima, u vožnji se zapalio i izgorio osobni automobil s kojim je upravljao vlasnik 51-godišnji hrvatski državljanin iz Petrijevaca. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je uzrok požara kratki spoj i zapaljenje električnih instalacija. Požar su ugasili pripadnici dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrijevci. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. Prometne nesreće su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, jedna na području Našica i Belišća.

Ostali događaji u prometu

Jučer 14. siječnja, na području Policijske uprave osječko – baranjske u prometu su zaustavljena dva vozača (vozač osobnog automobila i vozač bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 18,45 sati u Svetom Đurđu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 38-godišnji hrvatski državljanin iz Svetog Đurđa. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,54 grama po kilogramu.

Pročitajte još