Proslava Dana Grada nastavila se jučerašnjim nastupima Našičkih mažoretkinja „Dora” i Plesnog studija „Shine”

Našičke mažoretkinje Dora i Plesni studio Shine osvajaju srca publike širom Hrvatske svojim spektakularnim nastupima, a jučer su imale priliku pokazati svoj talent na svečanom događaju na ljetnoj pozornici pored Velikog dvorca, a u sklopu proslave Dana Grada. Ondje su nam se predstavile sve skupine mažoretkinja kao i sve skupine Plesnog studia Shine.

U prvom dijelu manifestacije nastupili su Shine 2, Shine 3 i Shine 1, a nakon njih pozornicu je preuzela početna skupina mažoretkinja, početni kadetski sastav i kadetski sastav. U drugom dijelu uslijedio je nastup Shine 4, Napredni, Shine 2 te prednatjecateljski kadetski sastav i početni kadetski sastava našičkih mažoretkinja. U posljednjem dijelu jučerašnje manifestacije nastupili su Shine 3 i Shine 5, a zatim natjecateljski kadetski i juniorski sastav mažoretkinja koji su izveli koreografiju s državnog prvenstva, a kojom su ostvarile plasman na nadolazeće europsko prvenstvo u Beogradu.

Na kraju su dodijeljena i priznanja svim mažoretkinjama, a pojedine mažoretkinje koje su u odabranim kategorijama pokazale najbolje rezultate su dobile posebne nagrade. Treba napomenuti kako Plesni studio Shine, koji okuplja mlade talentirane plesače iz Našica i okolnih područja, vodi Maja Zec dok su na čelu Našičkih mažoretkinja Dora trenerice Patricia Buha i Nikolina Pavlović. One su se zahvalile Gradu Našicama i gradonačelniku Krešimiru Kašubi te Ines Resler, direktorici Turističke zajednice na dugogodišnjoj podršci. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još