Pronađen kradljivac parfema

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 47-godišnjak počinio dva kaznena djela „Krađa“. Naime, u ponedjeljak 20. lipnja, 47-godišnjak je iz trgovačkog centra ukrao tri parfema, čime je oštetio pravnu osobu iz Osijeka za oko 1.400,00 kuna. Također, u četvrtak 23. lipnja, 47-godišnjak je iz trgovačkog centra ukrao četiri parfema, čime je oštetio pravnu osobu iz Zagreba za oko 2.600,00 kuna.


Iz obiteljske kuće ukrao nakit

Jučer, u jutarnjim satima, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću i ukrao nakit, čime je 53-godišnji vlasnik oštećen za oko 10.000,00 kuna. Policija podnosi Općinskom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu te nastavlja intenzivno traganje za kradljivcem.

Pronalazak minsko – eksplozivnog sredstva

Jučer u jutarnjim satima, u Bijelom Brdu, 36-godišnjak je prilikom izvođenja radova na zemlji pronašao pet projektila raketnog bacača M79, kalibra 90 milimetara. Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je na siguran način uništio jedan projektil, a ostala četiri je na siguran način izuzeo. Također jučer, u popodnevnim satima, u blizini mjesta Petrijevci, 43-godišnjak je prilikom čišćenja pomoćnih prostorija pronašao dvije ručne bombe M/75, dvije protu pješačke mine PMA 2 i jednu protu pješačku minu PMR 2A. Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je na siguran način izuzeo bombe i protu pješačke mine.

U protekla 24 sata četiri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta. Na području Osijeka dogodilo se tri prometne nesreće, a jedna na području Belišća.

Stric pivo

Pročitajte još