Pronađen kradljivac bicikla

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđena je osnova sumnje da je 68-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, 68-godišnjak je 19. rujna ispred bolnice ukrao bicikl, čime je oštetio 38-godišnju vlasnicu za oko 2.500,00 kuna. Policija podnosi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Ispisao grafite na školi i na zidu garaže

Nepoznati počinitelj je 20. rujna u večernjim satima, u Osijeku, oštetio zid škole sprejem ispisujući grafite, čime je pričinio štetu oko 7.000,00 kuna. Također, u vremenu od 23. do 28. rujna u Osijeku, nepoznati počinitelj je oštetio zid podzemne garaže trgovačkog centra sprejem ispisujući grafite neprimjerenog sadržaja. Policija nastavlja intenzivno traganje za nepoznatim počiniteljem.

Policija pronašla kradljivca janjadi

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđena je osnova sumnje da 43-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, 43-godišnjak je u periodu od 1. do 25. rujna u Tenji ukrao sedam janjaca, čime je oštetio 47-godišnjeg vlasnika za oko 7.000,00 kuna. Policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Događaji u prometu

Na području Policijske uprave osječko – baranjske jučer je u nadzoru prometa evidentirano četiri vozača osobnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 1 sat u Bizovcu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 39-godišnjak iz Osijeka. Evidentirana mu je koncentracija od 2,19 promila alkohola u krvi. Vozač se odbio podvrgnuti ispitivanju na prisutnost droga u organizmu te mu je određeno smještanje u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 40.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 bodova.

Tijekom protekla 24 sata pet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se dvije prometne nesreće, a u Đakovu, Donjem Miholjcu i Belišću po jedna.

Stric pivo

Pročitajte još