Prometna nesreća s poginulom osobom

Prometna nesreća s poginulom osobom

Prometna nesreća s poginulom osobom

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u petak, 2. studenog, oko 16,28 sati, 24-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom, prije stjecanja prava na upravljanje vozilom, kolnikom državne ceste DC 34. U blizini Donjeg Miholjca započeo je pretjecati teretni automobil s priključnim vozilom, kojim je upravljao 60-godišnji hrvatski državljanin. Osobni automobil zahvatio je rub kolnika i skrenuo prema teretnom automobilu te je prednjim dijelom udario u prednji bočni dio teretnog automobila. Osobni automobil sletio je u odvodni kanal i prevrnuo se. Tom je prilikom iz vozila ispao putnik, 24-godišnji državljanin Italije, koji je preminuo na mjestu događaja. Mrtvo tijelo prevezeno je u Klinički bolnički centar Osijek radi obdukcije. U automobilu se kao putnik nalazio i 25-godišnji hrvatski državljanin, koji je lakše ozlijeđen, a 24-godišnji vozač nije ozlijeđen. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Požar u obiteljskoj kući

U jutarnjim satima 3. studenog došlo je do požara u pomoćnoj prostoriji obiteljske kuće u Kozjačkoj ulici u Osijeku. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo kada je vlasnik u pomoćnoj prostoriji ostavio akumulator da se puni pomoću priključenog električnog punjača akumulatora. Izgorjelo je krovište prostorije, a drvena konstrukcija prostorije, alat i stvari u njoj djelomično su izgorjele. Vlasniku je nastala materijalna šteta od oko dvadeset tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće.

 

Ukrao bicikl

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 34-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. U poslijepodnevnim satima 1. studenog 34-godišnjak je u Slavonskoj ulici u Josipovcu ukrao bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Pronašao raketni bacač

Prilikom izvođenja radova u polju kod kanala u Čepinu u prijepodnevnim satima 2. studenog djelatnik je pronašao ručni raketni bacač. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu preuzeo je bacač na mjestu pronalaska.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osamnaest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba smrtno stradala, a jedna je lakše ozlijeđena. Preostalih sedamnaest nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Osam se dogodilo na području Osijeka, tri na području Našica, po dvije na područjima Baranje, Donjeg Miholjca i Đakova, a jedna na području Belišća.

 

Foto: ilustracija

Pročitajte još