Priopćenje za javnost HDSSB-a – Koordinacija za našički kraj

koska2

koska2

Dana 04. rujna 2015. godine u Koški održana je Izborna skupština Općinske organizacije Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje Općine Koška, na kojoj je za predsjednika Općinske organizacije HDSSB-a Općine Koška izabran Zdenko Jelenčić.

Izabran je i novi Općinski odbor, predsjednik i članovi Nadzornog odbora Općinske organizacije HDSSB-a općine Koška.

Dana 06. rujna 2015. godine u  Podgoraču je također održana Izborna Skupština Općinske organizacije Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje Općine Podgorač i Osnivačka skupština Kluba žena HDSSB-a Općine Podgorač.

Za predsjednika Općinske organizacije HDSSB-a Općine Podgorač izabran je Zoran Vrabel, izabran je novi Općinski odbor, predsjednik i članovi Nadzornog odbora HDSSB-a općine Podgorač. Za predsjednicu Kluba žena HDSSB-a Općine Pogodrač izabrana je Danijela Vrabel, izabran je i Općinski odbor Kluba žena kao i predsjednica i članovi Nadzornog odbora Kluba žena HDSSB-a Općine Podgorač.

koska1

Pred prepunim dvoranama Doma lovaca i strijelaca ( streljani) u Koški i DVD-a u Pogoraču prisutnima  su se obratili utemeljitelj HDSSB-a i hrvatski general  Branimir Glavaš, predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin, predsjednik Vijeća za nacionalnu,  regionalnu i unutarstranačku politiku HDSSB-a i župan osječko-baranjski dr. Vladimir Šišljagić, kandidat HDSSB-a za ministra poljoprivrede dr. Željko Kraljičak i predsjednik Gradskog odbora HDSSB-a Grada Našica i predsjednik Koordinacije za našički kraj Hrvoje Šimić.

                                                                 Predsjednik  koordinacije za našički kraj

                                                                             Hrvoje Šimić, dr. med.

Pročitajte još