Preventivni projekt „Budi navijač, a ne razbijač“ u Našicama

Jučer, 23. kolovoza, u Školsko – sportskoj dvorani u Našicama odigrana je četvrtfinalna utakmica SEHA Gazprom lige između Rukometnog kluba „Nexe“ Našice i Rukometnog kluba „Telekom Veszprem“ Veszprem iz Mađarske.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMECilj je sve sudionike ovakvog sportskog događaja senzibilizirati o problemima i posljedicama nereda i nesportskog ponašanja

U sklopu preventivnog projekta „Budi navijač, a ne razbijač“, policijski službenici Odjela prevencije, Policijske uprave osječko – baranjske u suradnji s Policijskom postajom Našice posjetiteljima i navijačima dijelili su edukativni letak čiji sadržaj ima za cilj povećati sigurnost na sportskim natjecanjima, smanjiti vrijeđanje na rasnoj, nacionalnoj, vjerskoj i drugoj osnovi te sprječavanje svih oblika nereda i nasilja vezanih uz sport, odnosno navijanje bez vrijeđanja, nasilja i uništavanja.

Cilj ovog preventivnog projekta je sve sudionike ovakvog sportskog događaja senzibilizirati o problemima i posljedicama nereda i nesportskog ponašanja na nogometnim i rukometnim utakmicama kao i posljedicama koje ostavljaju na društvo.

Pročitajte još

Učitavanje...