Pregled aktivnosti Biciklističkog kluba Našice

Za Biciklistički klub Našice može se reći da je imao najaktivniji prvi dio sezone u svojoj povijesti. Kako se bliži ljetna pauza vrijeme je za sažetak dosadašnjeg rada – natjecateljska sezona započela je već s kupom Hrvatske u Premanturi krajem trećeg mjeseca. Vrhunac je definitivno bio na etapnoj utrci EPIC SERIES 4 Islands gdje su nastupali među malobrojnim hrvatskim ekipama i uspjeli ostvariti odlične rezultate (preko 200 timova).

Unatoč brojnim aktivnostima uspjeli su zadržati vrh ekipnog poretka u Slavonsko brdsko – biciklističkoj ligi, a mjesec lipanj im je bio organizacijski najzahtjevniji do sada. U sklopu proslave Dana grada Našica organizirana je Antunovska biciklijada za građane svih dobnih skupina koja je opet bila dobro posjećena. Druga dječja utrka se opet pokazala kao događaj koji se s nestpljenjem čekao pa je tako privukao 50-ak predškolske dječice koja su se borila u raznim kategorijama, a najbolji su mogli osvojiti bicikle i ostale bogate nagrade.

Ove nas nedjelje očekuje 7. Feričanačka bicklijida

Dvanaesto izdanje XCO Lapovac i ove godine je bilo odlično organizirano, a dolaskom najboljih biciklista iz regije utrka je kao i dosadašnjih godina bila međunarodnog karaktera.Uz sve aktivnosti nije zaboravljena ni akcija ReBicikliraj gdje je do sada popravljeno više od 30 bicikala, a donirano preko 20. Saovim vikendom bit će zaključen prvi dio sezone, prvenstvo hrvatske u MTB maratonu vozi se na području riječkog Grobnika (GroAlps maraton) dok će rekreativci doći na svoje u Feričancima na humanitarnoj biciklijadi koju BK organizira s Udrugom Prijateljstvo Feričanci.

Stric pivo

Pročitajte još