Prva generacija polaznika Državne vatrogasne škole – Odjel Osijek

U prostorijama Kulturnog centra u Osijeku održana je svečana podjela svjedodžbi prvoj generaciji polaznika Državne vatrogasne škole – Odjel Osijek. Uvodno su se vatrogascima i vatrogasnim tehničarima obratili Zdravko Cvenić, županijski vatrogasni zapovjednik, Silva Wendling u ime Osječko – baranjske županije, Dragan Vulin u ime Grada Osijeka te Goran Ivković, zamjenik zapovjednika JVP Grada Osijeka.

Svi su istaknuli da im je čast što se prva generacija ustrojene Državne vatrogasne škole u Osijeku odvijala u prostorijama i s opremom JVP Grada Osijeka.

„Drago mi je što danas svjedočimo podjeli svjedodžbi svima koji su završili Državnu vatrogasnu školu. Smatram da je ovo vrlo važno za grad Osijek, a i vidjeli smo ovih dana koliko su nam potrebni obrazovani i sposobni vatrogasci.” – istakao je zamjenik gradonačelnika grada Osijeka Dragan Vulin.

„Ova generacija se pokazala iznimno kvalitetnom. Oni taj posao vole i u sedam mjeseci nastave nije se dogodio niti jedan problem u nastavi. Polaznici su bili primjer kako u našoj postrojbi tako i na poligonima gdje su se izvodile vatrogasne vježbe.” – rekao je Goran Ivković, zamjenik zapovjednika JVP Grada Osijeka.

Pročitajte još