Poziv na premijeru dokumentarnog serijala „Priče o veteranskom uspjehu“

trcanje1
trcanje1
U sklopu niza radionica i tribina kojima Opća bolnica Našice obilježava “Dane mentalnog zdravlja u Našicama”, a povodom 10. listopada 2016. Međunarodnog dana mentalnog zdravlja, pozivamo sve zainteresirane na premijeru dokumentarnog serijala „Priče o veteranskom uspjehu“ koja će se održati 5. listopada 2016. u 17 sati u kino dvorani Doma kulture u Našicama.
Priče su posvećene braniteljima koji su unatoč proživljenim traumama tijekom Domovinskog rata danas pronašli novi smisao u životu i oplemenili vlastitu okolinu. Kroz ovu priču nas vodi koscenarist Srećko Karić, hrvatski branitelj i sam više puta ranjavan u Domovinskom ratu, a vidjet ćemo MARATONCE koji svake godine na obljetnicu tragedije u Srebrenici, trče ultramaraton Vukovar – Srebrenica, kako bi odali počast svim nevinim žrtvama tijekom Domovinskog rata, a ujedno se i suočili sa svojim nerazriješenim traumama.

Tom događaju prethodi druženje s autorom serijala veteranom Srećkom Karićem, koje će biti u Dnevnoj bolnici OB Našice 5.10.2016 od 15.30 sati.

bricks2016

Pročitajte još