Poziv na predavanje: „Zapošljavanje unutar OCD-a i podizanje razine socijalne uključenosti“

Naslovna

Naslovna

Centar za lokalne inicijative i poduzetništvo Našice – CLIP Našice i Grad Našice pozivaju Vas na okrugli stol: „Zapošljavanje unutar OCD-a i podizanje razine socijalne uključenosti“ koji će se održati 15. listopada 2015. u 12:00h u vijećnici Grada Našica – Trg dr. Franje Tuđmana 7. 

Aktivnost se organizira u sklopu projekta L.I.V.E. OCD Našice kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.

Predavač: Andrea Krišto – Paleta suvenira Osijek

 

Ne znate kako se zaposliti u nekoj od postojećih udruga?

Kako uprihoditi dodatna sredstva za poslovanje udruge, ostvariti suradnju s poslovnim sektorom, te tako (samo)zaposliti svoje članove, honorarne suradnike, vanjske suradnike?

Cilj predavanje je upoznati NEZAPOSLENE sa mogućnošću (samo)zapošljavanja u neprofitnim organizacijama koje su nepresušan izvor ideja i projekata kojima mogu doprinijeti kvaliteti življenja u zajednici.

Svrha projekta L.I.V.E. OCD Našice je jačanje operativnih kapaciteta OCD-a umrežavanjem, praktičnim osposobljavanjem i educiranjem o upravljanju projektnim ciklusom, administrativnom poslovanju, načinima povećanja zapošljivosti i važnosti socijalne uključenosti. Cilj je stvaranje uvjeta za razvoj zajednice u kojoj građani i OCD-a u sinergiji s drugim sektorima, aktivno i ravnopravno, u skladu s načelima održivog razvoja i djelovanja za opće dobro, sudjeluju u ostvarivanju društva blagostanja.

1
2

Pročitajte još