Požurite po ulaznice – „Posljednja večernja” u Našicama

Junaci Večernje škole predvođeni Željkom Pervanom nastavljaju svoju oproštajnu turneju po Slavoniji! S predstavom „Posljednja Večernja“ stižu u Našice, u petak, 14. travnja u Dvoranu OŠ Kralja Tomislava, u 19,59h.

Profesor Maksimilijan Jure Kučina (Željko Pervan) i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) u Našice donose gotovo dvosatni spektakl, s urnebesno smiješnim anegdotama i skečevima, a neće izostati ni pjesme i plesa.

„Duhovit se ne može postati, ali se ne može ni prestati biti duhovit!“

Vijest da su se junaci Večernje škole ponovno okupili nakon gotovo 15 godina zaista je odjeknula među domaćom javnosti, pa gotovo da i nema medija koji nije najavio početak velike turneje za koju Željko Pervan kaže da je doista posljednja, pa stoga s pravom nosi naziv „Posljednja Večernja“. A o tome kako su nakon velike pauze došli na ideju da se ponovno okupe, Pervan progovara otvoreno: „Nismo mi došli na ideju, tko dođe na ideju, taj propadne, nego je bio pritisak na nas sve ove godine – stalno su nas pitali – ej kad ćete opet?“

A da nisu pogriješili potvrđuje srčana publika koja puni sportske dvorane od samog početka turneje i junake Večernje škole dočekuje uz stajaće ovacije. Našice su nova destinacija vesele ekipe Večernje škole, a nakon Slavonskog Broda, Osijeka, Vukovara i Požege ujedno i peti slavonski grad u koji stiže ova urnebesna ekipa originalne postave Večernje škole koja će do kraja travnja obići oko dvadesetak gradova u Hrvatskoj.

„Duhovit se ne može postati, ali se ne može ni prestati biti duhovit!“ tvrdi Željko Pervan, a on je, bez pretjerivanja, zajedno sa svojim učenicima u ovoj „Posljednjoj Večernjoj“ možda i duhovitiji nego ikada do sada!

Ulaznice za predstavu „Posljednja Večernja“ u Našicama mogu se kupiti u Radio Našicama i online u sustavu Eventim.hr,a biti će i na sam dan predstave (ukoliko ih ostane).

Pročitajte još