Policija razotkrila počinitelje kaznenih djela

Policija razotkrila počinitelja kaznenih djela

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 33-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela krađa. Od veljače do studenog 33-godišnjak je na više benzinskih postaja na području Osijeka konzumirao pića, kupio cigarete i natočio goriva u vrijednosti ukupno nekoliko tisuća kuna.

Sumnja se i da je 48-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Između 10. i 26. siječnja 48-godišnjak je u šumi u Feričancima posjekao i ukrao ukupno više od deset kubičnih metara ogrjevnog drveta, ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Nadležnim državnim odvjetništvima podneseno je posebno izvješće.

 

Prijevara

Završeno je kriminalističko istraživanje nad jednom osobom te se sumnja da je 54-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo prijevara. Tijekom listopada 54-godišnjak se lažno predstavio kao uposlenik osječke tvrtke te doveo u zabludu odgovorne osobe u tvrtki iz Đurđevca da će isporučenu robu po primitku fakture platiti njegova tvrtka. U više je navrata naručio i preuzeo raznu robu ukupne vrijednosti veće od milijun i pol kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće tri su osobe lakše ozlijeđene. Preostale tri nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Dvije su se dogodile na području Osijeka, a po jedna na područjima Baranje, Donjeg Miholjca i Našica.

Pročitajte još