Policija razotkrila počinitelja teške krađe

Policija razotkrila počinitelja teške krađe

Policija razotkrila počinitelja teške krađe


Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetni hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teške krađe. Navedeni je između 1. prosinca 2018. godine i 1.veljače 2019. godine. provalivši u podrum obiteljske kuće u Dardi, ušao u unutrašnjost kuće iz koje je ukrao punjač za mobitel, te nekoliko tisuća kuna i to za vrijeme dok je u kući vlasnik spavao. Nadležnom državnom odvjetništvu za mladež dostavljeno je opće posebno izvješće.

 

Požar u obiteljskim kućama – Oprez!

U prijepodnevnim satima 13. ožujka u kuhinji obiteljske kući u Dardi uslijed isijavanja topline električne žarulje na kartonsku kutiju u kojoj su se nalazili pilići, došlo je do požara koji se proširio na ostale predmete unutar prostorije i koji su pri tome djelomično nagorjeli. Požar su u potpunosti ugasili pripadnici JPVP Beli Manastir i DVD-a Darda. U požaru je uginulo nekoliko domaćih životinja, dok ozlijeđenih osoba nije bilo. Požarom je pričinjena šteta vlasniku od nekoliko tisuća kuna.

Istog dana, u poslijepodnevnim satima, u pušnici u obiteljskoj kući u Petrijevcima uslijed dimljenja mesa došlo je do požara prilikom čega je nekoliko šunki uništeno, a krovište pušnice nagorjelo. Požar su ugasili pripadnici DVD Petrijevci. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

 

Pronašao granatu

Oko podne, 13. ožujka, djelatnik tvrtke prilikom čišćenja kanala u blizini mjesta Draž pronašao je minobacačku granatu. Na mjesto pronalaska izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je preuzeo minu.

 

Krađa

Tijekom noći s 12. na 13. ožujka nepoznati je počinitelj ušao u otključanu vikend kuću u Tenji i ukrao televizor i TV modul čime je vlasniku pričinio štetu od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom odvjetništvu slijedi posebno izviješće.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a sve su prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu. Pet prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka dok se jedna prometna nesreća na području Našica.

Stric pivo

Pročitajte još