Našice – Polaganje za učeničke pojaseve u taekwondo klubu Maksimir sekcija Našice

polaganje21_5_1a

Taekwondo klub Maksimir – sekcija Našice 20.05.2012. pod vodstvom trenera Branka Leša 6.DAN, Ane Kalman 2. DAN i Davora Leša 2.DAN održala je polaganje za učeničke pojaseve koje se održavalo u dvorani OŠ “Dore Pejačević”.  

polaganje21_5_3a

Tihomir Horvath 7.DAN, licencirani ispitivač ispred Hrvatskog taekwondo saveza, ujedno i glavni trener Taekwondo kluba Maksimir, održao je polaganje za 28 polagača.  Polagači su tijekom polaganja morali su pokazati znanje iz tehnike i formi, kondicijsku spremnost, samoobranu i razbijanje daske. U razbijanju daske sudjelovali su polagači za crveni i viši crveni pojas. Tijekom polaganja održan je i mali seminar iz samoobrane koji je uvelike obradovao polagače. Nakon završenog ispita svih 28 polagača , od kojih je 5 ponavljača s prošlog ispita, položili su za pojas za koji su polagali te im je od strane  Tihomir Horvatha 7.DAN , Branka Leša 6.DAN, Ane Kalman 2. DAN i Davora Leša 2.DAN uručena diploma i novi pojas.  

polaganje21_5_2a

Svim članovima koji su uspješno položili pojas za koji su polagali treneri sekcije Našice iskreno čestitaju i žele im uspješan nastavak treniranja i još mnogo uspjeha u daljnjem treniranju.  

U  taekwondo sekciji Našice u tijeku su pripreme za odlazak na nadolazeće natjecanje , “Karlovac Open” , koje se oržava 26.05. u Karlovcu. Karlovac open je turnir A kategorije.  

polaganje21_5_4a

Pročitajte još