Otvorenje specijalizirane trgovine zdrave hrane, prirodne kozmetike i biljnih pripravaka u Našicama

U Našicama na adresi Braće Radića 6 uskoro otvara vrata Fito Oaza, specijalizirana trgovina zdrave hrane, prirodne kozmetike i biljnih pripravaka. Riznica je to i fitoterapijskog te aromaterapijskog savjetovanja ali i izrade individualiziranih pripravaka s funkcijom očuvanja i održavanja zdravlja, prevencije bolesti i liječenja bolesti uz pomoć biljaka. Svakako dođite i uvjerite se na odličnu ponudu, a na sam dan otvorenja Fito oaza daruje sve kupce s popustom do 50% na asortiman vlastitih proizvoda prirodne kozmetike te svakog posjetioca s darom dobrodošlice.

Dugoočekivano otvorenje Fito Oaze u utorak 26.7.2022.

Helena Nađ, vlasnica je Fito Oaze prve i jedinstvene trgovine ovakvog tipa u Našicama, inače magistra procesnog inženjerstva, fitoaromaterapeutkinja te svestrana mlada žena, svima je dobro poznata po proizvodnji prirodne kozmetike, a sada je uplovila u nove poduzetničke avanture te otvara Fito Oazu koja promovira dobrobit prirodnog i zdravog stila života, kojemu svi naposljetku težimo.

Hrvatska je bogata raznovrsnim biljem koje svoju primjenu pronalazi u brojnim granama medicine ali i farmaceutske industrije, a vrsni poznavatelji svih nijansi dobrobiti ljekovitog bilja itekako vam mogu pomoći u ovoj “oazi”. Važno je napomenuti da je primarni cilj Fito Oaze kvaliteta i usluga koje ispunjavaju potrebe klijenata, stoga im se uvijek možete obratiti ukoliko mislite da vam je potrebno stručno mišljenje ili savjet oko odabira proizvoda i preparata. Iz Fito Oaze poručuju da je svaki korisnik jedinstven, pa je tako i njihov pristup personaliziran.

Što nudi Fito Oaza?

Ova specijalizirana trgovina prava je kombinacija biljne ljekarne i trgovine zdravih ali i ekoloških proizvoda.  Ovo je jedinstveno mjesto gdje se mogu kupiti lokalne zdrave namirnice i vrhunski te pretežno hrvatski dodatci prehrane ali i kozmetika. Osim toga, pruža se mogućnost fitoterapijskog i aromaterapijskog stručnog individualiziranog savjetovanja.

Fitoterapija je medicinska disciplina koja kao izvor ljekovitih (biološki aktivnih) tvari koje utječu na ljudski organizam koristi biljke. Ljekovite biljke u nativnom obliku i/ili njihovi fitoterapijski pripravci sadrže farmakološki aktivne tvari koje imaju funkciju očuvanja i održavanja zdravlja, prevencije bolesti i liječenja bolesti. Aromaterapija je konkretno dio fitoterapije gdje se holističkim pristupom za očuvanje zdravlja, liječenje i prevenciju bolesti koriste specifični ekstrakti biljaka, prvenstveno eterična ulja.

 

Pročitajte još