Otvorena izložba likovnih radova učenica srednje škole

izlozba1
izlozba1

Jučer je u izložbenom salonu Zavičajnog muzeja Našice s početkom u 18 sati održano otvorenje izložbe likovnih radova učenica srednje škole Isidora Kršnjavog Našice. Autorice izložbe su Katarina Sokolić, Nensi Zlosa i Lora Falamić.

Na samom početku otvorenja izložbe, nekoliko prigodnih riječi rekla je i ravnateljica Zavičajnog muzeja Silvija Lučevnjak koja je među ostalim pohvalila mlade autorice kao i profesora Ivana Hajeka koji je ponovo uspio okupiti tako kreativne mlade ljude.

Par riječi o izložbi i autoricama rekao je profesor Ivan Hajek koji je izložbu i otvorio.

izlozba2

„Nevjerojatno je kako djevojke bez ikakvog prethodnog obrazovanja na području crtanja, u svoje slobodno vrijeme uspijevaju stvarati djela kojima se mogu pokloniti i studenti likovnih akademija. U ime škole mogu obećati da ćemo u budućnosti u suradnji s Gradom i lokalnim udrugama raditi još više radionica kroz koje će kreativnim i fizičkim radom naši klinci moći na temelju vlastitih ideja mijenjati urbanistički identitet grada, ali i ovakve izložbe kroz koje ćemo omogućiti mladima da predstave svoj rad, te ih direktno upoznati s osnovama marketinga. Izložba, koja je kvalitetom radova ugodno iznenađenje za mnoge ljubitelje kreativnog stvaralaštva, biti će otvorena do kraja mjeseca, a sugrađane potičemo da djevojkama daju priliku u vezi narudžbe karikature ili portreta.“

izlozba3

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2016/8mjesec/10/v1{/gallery}
bricks2016

Pročitajte još