Otvorena izložba fotogradija "Zima" autora Danijela Bošnjakovića

izlozba fotogracija 2
izlozba fotogracija 2

U Likovnom salonu 1 hotela „Park“ Našice sinoć je,  03. veljače otvorena samostalna izložba fotografija „Zima“ Danijela Bošnjakovića – Dannyja.

Izložba fotografija ”Zima” prvenstveno je izbor zimskih pejzaža sa područja Seone i okolice. Na određenom broju fotografija autor se koristi modelima i nesvakidašnjim elementima kako bi naglasio zimu izvan konteksta godišnjeg doba.

izlozba fotogracija 1

Danijel Bošnjaković  u svojim fotografijama koristi raznolike stilove, te nije orijentiran na samo jedan tip fotografskog prikaza iako sam priznaje da najviše voli fotografirati portrete i uhvatiti nezaboravne trenutke, izraze lica koji se mijenjaju iz sekunde u sekundu.

Srdačnu dobrodošlicu svima poželjela je ravnateljica Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice Blaža Pavlović – Radmanović. Istaknula je kako je važno osim pisane riječi, njegovati te promicati i ovakvu vrstu umjetnosti. Autora izložbe predstavila je knjižničarka Marija Buha.  Svestrani mladi umjetnik zahvalio je Knjižnici na organizaciji i svima na dolasku te otvorio izložbu.

Riječima podrške i zahvale pridružio se i direktor Turističke zajednice Našice Srećko Perković.

izlozba fotogracija 3

Izložbu možete pogledati do kraja mjeseca veljače.

Pročitajte još