Otvoren Područni odjel Osnovne glazbene škole Kontesa Dora u Feričancima

Kako nam javljaju iz OGŠ Kontesa Dora Našice otvoren je Područni odjel ove škole u Feričancima, a njihovu izjavu prenosimo u cijelost:

„Sve naše sugrađane, prijatelje i podržavatelje našeg rada, posebno stanovnicima Općine Feričanci i susjednih općina, obavještavamo da Osnovna glazbena škola Kontesa Dora kreće s nastavom u Područnom odjelu Feričanci!

Nastava će se od nove školske godine 2023./24. održavati u prostoru Osnovne škole Vladimira Nazora Feričanci, Trg Matije Gupca 9.

Potaknuti interesom roditelja i učenika feričanačkog područja, uz veliku pomoć i podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja, Osječko – baranjske županije, a osobito Osnovne škole Vladimira Nazora Feričanci i Općine Feričanci, ova inicijativa uspješno je ostvarena.

Otvaranje područnog odjela u mjestu koje već vrvi mladim glazbenicima velik je uspjeh naše škole, a posebno veseli što smo uspjeli njima i njihovim roditeljima učiniti glazbeno obrazovanje dostupnijim. Veselimo se djelovanju naše glazbene škole na feričanačkom području i svim budućim suradnjama.”

Pročitajte još