Otkriven kradljivac

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 34-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. O ovome smo već pisali, više možete pogledati OVDJE. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede dok je u preostalih pet nastala materijalna šteta. Šest prometnih nesreća dogodile su se na području PPRP Osijek te jedna na području PP Belišće.

U nadzoru prometa zatečeno osam alkoholiziranih vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer je u nadzoru prometa evidentirano osam vozača (četiri osobnih automobila i četiri vozača bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Biciklom upravljao s 1,61 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer oko 10,20 sati u Belom Manastiru kada je u nadzoru prometa zatečen 52-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,61 promila alkohola u krvi. Biciklist je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Pročitajte još