Osječko – baranjska županija osigurava ženama poduzetnicama besplatni nastup na Osječkom sajmu

U okviru 24. Osječkog jesenskog sajma, koji se održava od 1. do 3. listopada 2021., bit će organizirana  8. Izložba ženskog poduzetništva. Cilj ove manifestacije je kreiranje novih poslovnih mogućnosti za poslovne subjekte u većinskom vlasništvu žena, upoznavanje tržišta s dostignućima i kreativnošću žena, kao i razmjena iskustava i promoviranje pozitivnog imidža žena u poslovanju.

U cilju što kvalitetnije organizacije ove manifestacije, ali i kao direktna podrška ženama poduzetnicima, Osječko – baranjska županija i ove je godine osigurala iznos od 50.000,00 kuna, za koji će biti zakupljen sajamski prostor te opremljeni štandovi na kojima će žene poduzetnice moći besplatno izlagati svoje proizvode.

Županija sufinancira nastupe na sajamskim manifestacijama i svim ostalim subjektima malog gospodarstva

Sve žene poduzetnice te poslovni subjekti u većinskom vlasništvu žena koje žele sudjelovati i prezentirati svoje djelatnosti, proizvode i usluge u okviru 8. Izložbe ženskog poduzetništva mogu se javiti u Upravni odjel za gospodarstvo Osječko-baranjske županije (e-mail: [email protected], telefon: 031/221-881) ili Osječkom sajmu d.o.o. (e-mail: [email protected], telefon: 031/ 303-108).

Osim žena poduzetnica, Osječko – baranjska županija sufinancira nastupe na sajamskim manifestacijama i svim ostalim subjektima malog gospodarstva – obrtima, trgovačkim društvima i zadrugama, ali i poduzetničkim potpornim institucijama, komorama, udrugama malog gospodarstva i poduzetništva, znanstvenim i obrazovnim institucije, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima te drugim fizičkim i pravnim osoba koje imaju sjedište na području naše županije. Informacije o ovim projektima nalaze se na web stranici Županije.

Izvor: OBŽ

Pročitajte još