Oldtimer klub Našice nastavlja na čelu s Franjom Hoferom

Na 25. redovnoj izbornoj skupštini Oldtimer kluba Našice izabrano je novo, staro, vodstvo. Za predsjednika kluba ponovno je izabran Franjo Hofer, za potpredsjednika Čedomir Ivanković, za tajnika Goran Flisak, a blagajnik je ostao Milan Vidaković.

Plakete za 20 godina članstva

Povodom skupštine dodijeljene su i plakete za 20 godina članstva koju su zaslužili, novi, stari predsjednik Franjo Hofer, Zlatko Lach, Zdenko Kratofil i Danko Trošić. Počasna nagrada za najoldtimeraša godine dodijeljena je Ivanu Vargi iz Čepina.

„Puno mi znači ova plaketa. U 20 godina prošao sam jako puno druženja, jako puno izleta, vidio različitih motora i automobila. Ja imam automobil Ford iz 1966. godine koji je evo treću godinu na restauraciji i tri motocikla T12.” – rekao je Zlatko Lach.

Sljedeće godine fokus na putovanju u Slovačku

Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena, a planova za sljedeću godinu je puno, uz lokalna putovanja, pomno se planira odlazak u Slovačku gdje će oldtimeraši boraviti nekoliko dana.

„Devet godina sam predsjednik Oldtimer kluba Našice, i iako je došlo do zasićenja, odgovorno ću nastaviti svoju dužnost kroz trud i rad. Kroz sljedeću godinu nastavljamo tradiciju Uskrsnog ponedjeljka i naše izložbe, međunarodnog susreta, te velikog broja lokalnih vožnji po Hrvatskoj. Na današnjoj smo skupštini nagradili one najbolje i najustrajnije. Kriteriji za najoldtimeraša izuzetno su zahtjevni, osoba mora biti na svakom sastanku, reliju, izložbi i drugo. Skupljaju se bodovi i na kraju godine dodjeljujemo ovu hvalevrijednu nagradu, a ove godine nju je zaslužio Ivan Varga .” – rekao je novoizabrani predsjednik Franjo Hofer i zaželio svim članovima kluba sretne blagdane i uspješnu 2022. godinu. Također, pozvao je sve Našičane i druge posjetitelje, da obavezno dođu i fotografiraju se ispred restorana Egghus, kod prigodno ukrašenog automobila Olivera Ivakovića.

Pročitajte još