Održano županijsko natjecanje u badmintonu za osnovne i srednje škole

bagminton nasice osijek djurdjenovac 1
bagminton nasice osijek djurdjenovac 1

U ponedjeljak, 8.2.2016. godine u Osijeku održano je županijsko natjecanje u badmintonu za kategorije dječaka i djevojčica osnovnih i srednjih škola. Natjecanju je prisustvovalo 20-tak ekipa sa prostora županije te je natjecanje održano po kategorijama osnovnih i srednjih škola. Natjecanju su prisustvovale i ekipe OŠ Josipa Jurja Strossmayera iz Đurđenovca – ekipa dječaka i djevojčica te ekipe dječaka i djevojčica iz Srednje škole Isidora Kršnjavoga – Našice. Natjecanje se odvijalo po skupinama, odnosno po određenim kategorijama dječaka i djevojčica, posebno za osnovne i srednje škole.
bagminton nasice osijek djurdjenovac 2
U kategoriji osnovnih škola za djevojčice i dječake Osnovna škola Josipa Jurja Strossmayera postigla je 3. mjesto u obje kategorije, dok je u kategoriji srednjih škola ekipa Srednje škole Isidora Kršnjavoga postigla 4. mjesto u obje kategorije.

Natjecanje se odvijalo u Fair-play duhu te se uz druženje s drugim učenicima sa prostora županije steklo novih iskustava, a drago nam je da smo s naših prostora ove godine imali 4 ekipe predstavnika na županiji i u ovom netipičnom sportu za ove prostore.

 

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2016/2mjesec/9/v1{/gallery}

Pročitajte još