Održano testiranje kandidata za zanimanje policajac/policajka u PU osječko – baranjskoj

Jučer, 20. srpnja, u zgradi Ekonomskog fakulteta u Osijeku i u prostorijama Policijske uprave osječko – baranjske provedeno je testiranje kandidata/kandidatkinja prijavljenih na natječaj u Program za srednjoškolsko obrazovanje odraslih za zanimanje policajac/policajka za godinu 2021/.2022.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMETestiranju su pristupili kandidatkinje i kandidati s područja Osječko – baranjske Brodsko – posavske i Požeško – slavonske županije te se testiranje odvijalo sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.

Selekcijsko – razredbeni postupak sastoji se od psihologijskog testiranja, testova opće informiranosti, poznavanja stranog jezika te od provjera tjelesnih, odnosno motoričkih sposobnosti.

Cjelokupni selekcijski postupak provodio je stručni tim Policijske akademije

Natječaj je otvoren do 15. kolovoza 2021. godine te MUP poziva sve zainteresirane, posebno ovogodišnje maturante, da se prijave na natječaj. Planiran je upis 550 polaznika/polaznica u Program, a obuka počinje u drugoj polovici rujna 2021. godine.

Ovom prigodom MUP poziva mlade do 28 godina da se prijave na natječaj i odvaže se na odabir karijere u službi zaštite i sigurnosti građana. Uvjete natječaja, način natjecanja, prava i obaveze možete saznati ovdje.

Izvor: PU osječko – baranjska

Pročitajte još

Učitavanje...