Održane dvije uspješne akcije dobrovoljnog darivanja krvi

Jučer su održane akcije dobrovoljnog darivanja krvi u Đurđenovcu i Beljevini. U Đurđenovcu akciji je ukupno pristupilo 46 darivatelja, a krv je moglo dati njih 42 – 4 žene i 38 muškaraca. U Beljevini je dobrovoljnom darivanju pristupilo 37 darivatelja, a krv je moglo dati njih 32 darivatelja – 3 žene i 29 muškaraca. Prvi puta krv je darovao Fridl Denie iz Našica.


Bilo je i jubilarnih darivatelja: 55. put krv su darovali Sudarić Saša iz Crnca, Pavlović Mile iz Đurđenovca i Deković Zoran iz Našičkog Novog Sela, 65. put Markotić Toni iz Pribiševaca i Bodiš Siniša iz Đurđenovca te Barač Mario iz Šaptinovaca koji je krv darovao 70. put. Rekorderi na ovim akcijama bili su Šćetar Krunoslav iz Beljevine sa 114 darivanja i Glasovac Tihomir iz Šaptinovaca sa 117 darivanja.

Veliko hvala i čestitke prvim darivateljima, jubilarnim darivateljima i rekorderima, ali hvala i svim darivateljima što nesebično daruju dio sebe da bi smanjili ljudsku patnju, pomogli bolesnima i spasili život. Crveni križ poziva sve ostale koji mogu da se priključe idućim akcijama darivanja krvi, a ona če se održati 07. 12. (utorak) u prostorijama Crvenog križa Našice od 08:30 do 15:00 sati.

Stric pivo

Pročitajte još