Održana završna konferencija projekta ”Djetelina s četiri lista”

Danas je održana završna konferencija projekta Videći pratitelj pod nazivom ”Djetelina s četiri lista” koju je provodila Udruga slijepih Našice u partnerstvu s Hrvatskim savezom slijepih. Projekt “Djetelina s 4 lista” financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u vrijednosti 443.335 kuna, a kojim su zaposlene dvije osobe te je osigurana pomoć za 18 korisnika.

Projekt su predstavili voditeljica Ivana Pinter, koordinator Rolando Butković, videća pratiteljica Vesna Grahovac i dopredsjednik Udruge Željko Radmanović kao korisnik.

Projektom podigli kvalitetu života svojih članova

Predsjednica Udruge slijepih Našice Tatjana Bela istaknula je kako je ovaj projekt imao veliku važnost za članove i njihovu kvalitetu života te zahvalila svima na dolasku kako bi uveličali završetak jednog velikog projekta.

Na završnoj konferenciji je gostovao i gradonačelnik Krešimir Kašuba koji se zahvalio svim sudionicima projekta i članovima Udruge slijepih Našice na predanom radu.

– Predsjednica Tatjana Bela mi je ukazala na problematiku same Udruge i kako se ona može poboljšati. Dugo pratim rad Udruge, pokušat ćemo riješiti sve probleme i stojim im na raspolaganju – izjavio je Krešimir Kašuba.

Pročitajte još