Održana tradicionalna izložba oldtimera – 27. po redu

U centru Našica na Trgu dr. Franje Tuđmana tradicionalno je održana međunarodna oldtimer izložba na prohladni, ali sunčani Uskrsni ponedjeljak na kojoj se i ove godine okupio zaista impresivan broj starih vozila. Glavni organizator ove manifestacije je Oldtimer klub Našice, a sudjelovali su Grad Našice, Turistička zajednica Grada Našica, Policija u zajednici PP Našice, Zajednica tehnička kulture Grada Našice, Gradska glazba Našice te našičke mažoretkinje „Dora”.

Dugogodišnja tradicionalna izložba

Izložbu je otvorio gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba koji je ujedno i preuzeo Zahvalnicu za izniman doprinos Grada u promicanju rada kluba i tehničke kulture.

„Na početku bih čestitao na izvrsnoj organizaciji tradicionalne izložbe Oldtimer kluba Našice, a zahvalio bih se i se predsjedniku Franji Hoferu kao i svim članovima koji sudjeluju na izložbi te našim gostima iz Mađarske, Bosne i Hercegovine i Srbije koji su došli uveličati ovo tradicionalno okupljanje u Gradu. Važno je naglasiti da je ovo jedna našička dugogodišnja tradicija te je ovo 27. po redu izložba, a Oldtimer klub Našice slavi i 26. rođendan. Vozila dolaze iz svih dijelova Hrvatske kao i susjednih zemalja i stvarno se ima što vidjeti jer izložbu odlikuju zanimljivi eksponati. Ovo događanje ima izniman doprinos našoj zajednici i zaista je za svaku pohvalu. Htio bih još napomenuti da na području Našica djeluje preko stotinu udruga, a Grad oduvijek pomaže u njihovom radu, naposljetku ovakva događanja promoviraju naš Grad u Hrvatskoj, ali i šire.” – izjavio je, između ostalog, gradonačelnik Kašuba.

Predsjednik Oldtimer Kluba Našice Franjo Hofer istaknuo je da je ovo 27. međunarodna izložba oldtimer vozila te je ujedno jedna od većih. „Ove se godine okupilo 120 sudionika s oko 70 vozila, a na samom smo otvorenju podijelili zahvalnice zaslužnim članovima kluba. Tako su ove godine zahvalnice dobili Mirjana Vereget, Josip Janeš, Mato Adlović, Valentin Jurić, Dražen Dornjak i Mladen Tomac, a za najljepše vozilo odabrali smo Volvo 1951. godište u vlasništvu Branislava Pazmana.” – rekao je predsjednik Hofer te se zahvalio na dugogodišnjem prijateljstvu i suradnji.

Galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još