Održana skupština DND-a Našice

Dana, 18. siječnja 2022. s početkom u 20 sati održana je online redovna Izvještajno – programska Skupština Društva „Naša djeca“ Našice. Nakon uvodne riječi predsjednice Društva Darije Vlajnić jednoglasno je donesen dnevni red.

Rad Skupštine vodila je potpredsjednica Društva Marina Lazar, a članovi Radnog predsjedništva bili su Manuela Kojić i Violeta Zebić. Prihvaćen je izvještaj o radu za 2021. godinu, a u izvješću o financijskom poslovanju i uvidom Nadzornog odbora istaknuto je kako je Društvo poslovalo pozitivno i na vrlo primjeran način. Sva podnesena izvješća jednoglasno su usvojena. Jednoglasno su prihvaćeni i prijedlozi financijskog plana prihoda i rashoda te plan rada za 2022. godinu.

Društvo ove godine obilježava 70. godina kontinuiranog rada. Tom prigodom dogovoreno je da se godišnjica proslavi svečanom sjednicom na kojoj će biti prezentiran rad unazad 10 godina djelovanja Društva. Na kraju Skupštine Predsjednica Darija Vlajnić zahvalila se svim članovima na dobroj suradnji i kvalitetnim aktivnostima te svi volonterima čestitala 70. godišnjicu DND-a Našice.

Foto: arhiva

Pročitajte još