Održana redovna skupština DND-a Jelisavac

dnd jelisavac skupstina 1
dnd jelisavac skupstina 1

U subotu 27.2.2016. u Kulturnom centru Slovaka drustvo Nasa djeca Jelisavac održalo je 17.redovnu godišnju skupštinu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMESkupštinu je otvorila i vodila predsjednica društva Katarina Tomala koja je prije svega pozdravila sve članove i članice kao i prisutne goste Saborskog zastupnika i zamjenika gradonačelnika grada Našica Stjepana Pintarića, vjećnika grada Našica i predsjednika MO Jelisavac Franju Kanđeru, gospodina Vladu Hulaka, gospodina Darka Kuric, gospodina Ivicu Balentića i gospođu Katicu Kraljik. Na kraju zbog velikog broja drugih skupština koje se održavaju u isto vrijeme, skupštini se pridružio i gradonačelnik Krešimir Žagar.

dnd jelisavac skupstina 4

Iznesen je financijski plan za 2016. godinu koji je pročitala blagajnica Ana Pazin.

dnd jelisavac skupstina 3

Od gostiju prisutnima se obratio gospodin Stjepan Pintarić koji je među ostalim čestitao društvu na velikom poslu koji je odrađen te im čestitao na upornosti i požrtvovanosti. Čestitkama se pridružio i gospodin Franjo Kanđera koji je također pohvalio društvo kao i sve one koji svoje slobodno vrijeme troše u ovakvim društvima i udrugama.

dnd jelisavac skupstina 2

Za kraj moramo napomenuti kako su članice DND-a Jelisavac uspjele prikupiti potpise od svih mještana Jelisavca za izgradnju vrtića u samom mjestu uz nadu da će se ta ideja pretvoriti uskoro u zbilju.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2016/2mjesec/29/v1{/gallery}

Pročitajte još

Učitavanje...