Održana godišnja skupština Kuglačkog kluba Našice

U subotu, 20. svibnja, u prostorijama NK Šipovac održana je godišnja izvještajna skupština Kuglačkog kluba Našice. Skupštinu je otvorio i nazočne članove i goste pozdravio predsjednik kluba Miljenko Ljubić. U izvješću o aktivnostima kluba, predsjednik kluba je istaknuo kako je klub u protekloj godini ostvario zapažene rezultate te bio na korak ulasku u viši rang natjecanja, unatoč činjenici da u Našicama nemaju svoju kuglanu već uz pomoć Grada Našica, Športske zajednice Grada Našica i Općine Đurđenovac koriste za treninge kuglanu u Đurđenovcu.

„Vi ste mali klub, zapaženih rezultata i duge tradicije u našem gradu.” – rekao je Nikola Antolović, predsjednik Športske zajednice Grada Našica te zaželio uspješan rad i u 2023. godinu kao i brzo ostvarenje planova Grada Našica da kroz izgradnju i obnovu športskih objekata na njegovom području izgradi i kuglanu.

Predsjednik kluba je skupštinu zaključio sa željom da zacrtane planove za tekuću godinu ostvare, da se što prije realiziraju planovi grada o izgradnje kuglane u Našicama, a što bi omogućilo u većem broju uključivanje djece i mladih u ovaj dvoranski sport koji omogućuje aktivnost kroz cijelu godinu.

Kuglači Kuglačkog kluba Našice posebno se zahvaljuju na podršci gradu Našicama, Športskoj zajednici Grada Našica, Općini Đurđenovac te sponzorima – Spots Našice, Klesarstvo Gelo, Vučna služba Lijić i IGMA d.o.o.

Pročitajte još