Održana godišnja izvještajna skupština Udruge umirovljenika Našice

umirovljenici1
umirovljenici1
Jučer je u Našicama Sokolska 2 u prostorijama udruge, s početkom u 10:30 sati, održana redovna godišnja izvještajna skupština Udruge umirovljenika Našice.

Na skupštini je nakon pozdravne riječi predsjednika Boška Dundovića i odabira predsjedavajućih skupštine, pročitano vrlo detaljno izvješće o radu udruge u 2016. godini kao i sve o materijalnom i financijskom poslovanju u prošlo godini. Također je pročitano izvješće Nadzornog odbora koji je iznijela gospođa Elizabeta Dundović te izvješće Inventurne komisije koji je pročitala gospođa Zdenka Korman.

umirovljenici3

U nastavku skupštine članovi udruge su mogli poslušati prijedlog Izvršnog odbora i to o programu rada za 2017. godinu kao i financijski plan, a to je uz predsjednika gospodina Boška Dundovića iznio i gospodin Josip Patajac.

Program izleta i druženja za 2017. godinu (Povjerenstvo za izlete i druženja).

1. Valentinovska zabava u Podgoraču – veljača

2. Izlet u 2 Broda – ožujak

3. Izlet u Mađarsku – Šetnja Podravinom – travanj

4. Izlet na Jankovac – svibanj

5. Izlet u Kutjevo – lipanj

6. 10. dnevni odlazak u Harkanj (Mađarska) – srpanj

7. Odmor u Postirama (Brač) – rujan

8. Dani Slavonske šume – rujan

9. Dan starijih osoba – listopad

10. Dan sjećanja na žrtve Vukovara – studeni

11. Banja Vrućica – prosinac

12. Odlazak u toplice Banja Vrućica – prosinac

13. Božićno – Novogodišnji domjenak – prosinac

umirovljenici2

Uz pregršt događanja i izleta u 2017. godini u prostorijama udruge tijekom cijele godine organizirano će biti druženje umirovljenika kroz razne aktivnosti poput šaha, rekreativnih igara i kvizova, razih radionica, praćenje radio i televizijskih programa te informiranje članova o tekućim problemima.

U svakom slučaju, naši vrijedni umirovljenici rade punom parom i oni koji nisu još članovi ove udruge, ovo im je lijepa prilika da dođu i da svoje umirovljeničke dane provedu u zabavi i vrlo interesantnim sadržajima.

Na završetku skupštine organiziran je i zajednički ručak uz veselo druženje.

Pročitajte još