Nova pobjeda našičkih odbojkašica

Nova pobjeda našičkih odbojkašica

Nova pobjeda našičkih odbojkašica

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMETočno u podne počeo je susret mladih ekipa ova dva Kluba u dvorani vinkovačke Gimnazije. U prvih deset poena utakmice bilo je vidljivo u kojem pravcu će se stvari razvijati. Napadačkim servisom, čvrstim blokom, kvalitetnom obranom te efikasnim kontranapadom našičanke su ostavile domaću ekipu u prvom setu na samo 14 poena.

Drugi je set odigran furiozno tako da se domaće igračice nisu uspjele snaći niti pronaći odgovor na igru gostiju. Sve igračice s klupe ušle su u igru i postizale poene jednako kao i početna postava. Vinkovčanke su ostale na samo 6 poena. Tek u trećem setu proradile su dvije najbolje napadačice domaćih, a sve je trajalo do 14:14. Iako u kombiniranom sastavu, našičanke prihvaćaju izazov i podižu razinu igre što rezultira prvom set – meč loptom na 24:17. Vinkovčanke uspijevaju rezultatski ublažiti ovaj set na 20:25.

Osvojenim bodovima ŽOK Našice se pomakao s 3. na 2. mjesto prvenstvene ljestvice.

Pohvala igračicama za ozbiljan pristup, borbu za svaku loptu i kvalitetu prikazane igre! Posebnu zahvalu zaslužuju stalne navijačice, pratiteljice i pomagačice na svim utakmicama!

Liga za plasman od 1. – 6. mjesta, 8. kolo

ŽOK Vinkovci II – ŽOK Našice II 0:3

(14:25, 6:25, 20:25)

Stric pivo

Pročitajte još