Našice – Polaganje za učeničke pojaseve u Taekwondo klubu Maksimir sekcija Našice

taekwondo23_12_1a

Taekwondo klub Maksimir – sekcija Našice 22.12.2011. pod vodstvom trenera Branka Leša 6.DAN, Ane Kalman 2. DAN i Davora Leša 2.DAN održala je polaganje za učeničke pojaseve koje se održavalo u dvorani OŠ “Dore Pejačević”.

Tihomir Horvath 7.DAN, licencirani ispitivač ispred Hrvatskog taekwondo saveza, ujedno i glavni trener Taekwondo kluba Maksimir, održao je polaganje za 31 polagača. Od 31 polagača, 25 ih je položilo, dok njih 6
nije položilo za pojas koji su polagali. Tijekom ovog polaganja neki su se kandidati iskazali stečenim znanjem i pokazali da mogu više što je glavni trener Tihomir Horvath 7. DAN i prepoznao te ih dolično i nagradio. Tako
ovim putem iskreno čestitamo Stefani Janković i Ivanu Deliću koji su na ovom polaganju dodatno promovirani iz 9. u 8. Geup (iz višeg bijelog u žuti pojas).
taekwondo23_12_2a

Na ovom polaganju trener Tihomir Horvath 7. DAN uručio je diplomu o položenom crnom pojasu Tomislavu Mihalju, koji je za crni pojas položio početkom ove godine.

Tomislavu Mihalju, svim članovima koji su uspješno položili za pojas za koji su polagali, članovima koji su promovirani kao i onim članovima koji nisu položili treneri sekcije Našice iskreno čestitaju i žele im uspješan nastavak treniranja u Novoj 2012., s željom da im ovo polaganje bude podstrek za daljnje treniranje i još bolje rezultate.

taekwondo23_12_3a

Svim članovima, onima koji prate našu sekciju, dragim sponzorima, našim podupirujućim članovima i svim ljudima dobre volje želimo čestit i blagoslovljen Božić i božićne blagdane te uspješnu, mirnu i zdravu Novu 2012. godinu! 

taekwondo23_12_4a
Vaši treneri taekwondo kluba Maksimir – sekcija Našice u punom sastavu.

 

Pročitajte još