Održana Antunovska biciklijada

Održana Antunovska biciklijada

Održana Antunovska biciklijada

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU organizaciji Biciklističkog kluba Našice ovog je vikenda održana rekreativna MTB biciklijada „Sv.Ante na biciklu“. Osim našičana  sudjelovali su i prijatelji iz Donjeg Miholjca. Okupljanje je bilo u centru našeg grada. Iz centra su se spustili do poligona, te je put dalje vodio makadamskom cestom kraj Lapovca i dalje kroz šumu do nekada omiljenog, a danas pomalo zaboravljenog izletišta Crna klada. Na Crnu kladi su svi stigli pomalo umorni, ali zadovoljni jer su uspješno pobijedili sva ona brda koja su im se našla na putu u našoj „ravnoj Slavoniji“. Dočekani su tradicionalnim slavonskim specijalitetima kobasicama koje je svaki sudionik sam ispekao na ražnju, osim jela bio je tu i sok od jabuke koji je bio donacija jednog poznatog našeg OPG-a.

Održana Antunovska biciklijada

Cilj i želja ove biciklijade je bila okupiti što veći broj našičana koji se pojedinačno voze po šumama i cestama našeg kraja i pokazati im sve ljepote naše okolice i ovakvog oblika druženja.

Održana Antunovska biciklijada

Biciklizam je trenutno najbrže rastuća grana sporta koja daje odlične rezultate u poboljšanju kvalitete života i zdravlja.

Uskoro se planira još jedna slična biciklijada i svi biciklisti rekreativci su dobrodošli.

Održana Antunovska biciklijada

25.06.2018 Biciklistički klub Našice organizira tradicionalnu MTB utrku na Lapovcu u sklopu GIANT SBBL lige, te ovim putem pozivamo sve da dođu pogledati, podržati ovaj zanimljivi sport. Ito tako liga je otvorenog tipa pa oni sa boljom kondicijom se mogu i okušati u kategoriji Sport.

Vidimo se na Lapovcu!!

Pročitajte još

Učitavanje...