Održana 9. sjednica Vijeća Mjesnog odbora Našice

Jučer je održana 9. sjednica Vijeća Mjesnog odbora Našice, prva u ovoj godini na kojoj su članovi odobrili i razmotrili zamolbe udruga i sportskih klubova. Tako je 1000 eura odobreno Dječjem vrtiću „Zvončić” Našice za uređenje nasada, Tamburaškom društvu „Dora Pejačević” i Udruzi rekreativnog trčanja „NEXE Team” Našice odobreno je 800 eura, 600 eura Teniskom klubu „Našice”, Udruzi voćara i vinogradara pripalo je 550 eura, 500 eura Lovačkoj udruzi „Jelen” i Udruzi starih športova „Slavonac”, a po 400 eura dobili su Gastronomska udruga Našice i Udruga umirovljenika MUP-a.

Vijeće je nastojalo što kvalitetnije raspodijeliti sredstva

Na samome kraju sjednice, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Našice Darko Cerovski zahvalio je svima na radu izrazivši zadovoljstvo jednoglasnim usvajanjem prijedloga.

„Posvetili smo pažnju svim udrugama koliko smo mogli, ali moramo biti oprezni kako bismo pravedno rasporedili sredstva dostupna Mjesnom odboru. Jedan značajan iznos dodijeljen je Dječjem vrtiću Zvončić koji je u stvarnoj potrebi za rješavanjem problema nedostatka zelenila u svom okruženju. Otvaramo vrata ostalim udrugama koje se nisu još javile te im obećavamo pomoć na budućim sjednicama Vijeća Mjesnog odbora, naravno, koliko je to u našoj mogućnosti.” – zaključio je predsjednik Cerovski.

Pročitajte još