Održan tradicionalni turnir u organizaciji Udruge “Prijateljstvo” Feričanci

Jučer je održan 5. tradicionalni turnir u odbojci na pijesku, boćanju i natjecanju u kuhanju graha.

Osvajači medalja i priznanja su:

Turnir u odbojci na pijesku – 1. mjesto: Krš, 2. mjesto: Bšk, 3. mjesto: Vučjak.

Turnir u boćanju – 1. mjesto: Jošava, 2. mjesto: Jasenik, 3. mjesto: Joža Posavac.

Natjecanje u kuhanju graha – 1. mjesto: Družba Kolar, 2. mjesto: Valenovac, 3. mjesto: Marijan Jurčević.

Priznanja su najboljima uručili vijećnik vijeća Općine Feričanci Ivan Perković i predsjednik Udruge “Prijateljstvo” Alen Dado. Događaj je privukao velik broj djece i mještana, što je organizatorima iznimno drago. Tijekom cijelog tjedna na organizaciji ovog događaja je radilo 25 volontera i njima najveće hvala za pomoć u organizaciji!

Bez volontera ne bi bilo ovoliko aktivnosti na turniru

Ovoliki broj volontera je dokaz koliko su ljudi prepoznali trud Udruge i koliko žele pomoći. Bez volontera ne bi bilo ovoliko aktivnosti na turniru, jer uz natjecanja, organizirane su i aktivnosti za djecu, potezanje konopa za odrasle i posluživalo se hladno piće i hrana. Prikupilo se 8.501,40 kn donacija za kupnju kombi vozila za djecu i učenike s teškoćama. Veliko hvala svima!

Događaj je svojim dolaskom podržao i načelnik Općine Feričanci, Marko Knežević. Udruga “Prijateljstvo” Feričanci se zahvaljuje na podršci Općini Feričanci te donacijama Feravina i pekare Čočaj, kao i mještanima na riječima podrške i pohvale za ovu zahtjevnu organizaciju prema epidemiološkim mjerama!

Pročitajte još