Održan sastanak Predsjedništva HDZ-a grada Našica

greger1a

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMESinoć je održan sastanak predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice grada Našica na kojemu je predsjednik Gradskog odbora i gradonačelnik, mr. Krešimir Žagar, još jednom podsjetio na izuzetne rezultate ostvarene na netom održanim izborima za europski parlament. Lista Hrvatske demokratske zajednice s koalicijskim partnerima u gradu Našicama dobila je više od 46 %, odnosno čak 1716 glasova našičkih birača. Svi članovi predsjedništva izrazili su iznimno zadovoljstvo što su mnogi naši sugrađani svojim glasom aktivno pridonijeli da čak šest zastupnika u Europski parlament ide s liste koje je nositelj Hrvatska demokratska zajednica.

Predsjednik je čestitao i zahvalio svim vrijednim članovima Hrvatske demokratske zajednice, osobito mladeži, za svo vrijeme, energiju i napor uložen proteklih dana tijekom izborne kampanje, ali naravno i svima koji su izašli na izbore i dali nam svoje povjerenje.

Posebno topla zahvala upućena je svim članicama i članovima koji su se spremno odazvali i aktivno uključili u prikupljanje svega najnužnijega za pomoć stradalima u poplavi. Svoje vrijeme, energiju i materijalna sredstva nesebično su poklonili i još uvijek poklanjaju onima koji su ostali bez ičega, sudjelujući u prikupljanju, razvrstavanju i dostavi hrane, opreme, odjeće i higijenskih potrepština, ali i neposredno na čuvanju nasipa i sanaciji nastale štete u posavskim naseljima.

Pročitajte još

Učitavanje...