Odličan uspjeh KK “Đurđenovac” – Čak 6 igrača ovog kluba će nastupiti na regionalnoj završnici

Sve tri medalje u Đurđenovac, a na završnicu regije šest igrača! Rezime je to završnice pojedinačnog županijskog prvenstva koje je završeno jučer u Đurđenovcu i Donjem Miholjcu.

U đurđenovačkoj kuglani jučer je utakmicu odigrala grupa C, dok je KK “Đurđenovac”, uz sve ostale iz grupe B, bio u Donjem Miholjcu. Iako su se budno pratili događaje iz domaće kuglane zanimljivije je bilo u Donjem Miholjcu gdje je Igor Koričić, kuglač KK “Đurđenovac”, nastupio među prvima i još jednim odličnim rezultatom, nakon prekjučerašnjih 616 čunjeva, jučer je srušio 629 i prešao u vodstvo.

Kako navode iz kluba, taj se rezultat pokazao dovoljnim za prvo mjesto i zlatnu medalju. Ostali đurđenovački kuglači ostvarili su zapažene rezultate, no najzanimljivije je bilo pratiti nastup Davora Rončevića i Tomislava Čačića. Slabiji je jučer bio Davor Rončević (599 čunjeva), no bilo je to dovoljno za medalju i treće mjesto.

Program je završio nastupom Tomislava Čačića i Branka Grandića. Tomo je odigrao još jednom vrlo dobro i do kraja je izjednačio rezultat Igora Koričića od 1245 srušenih čunjeva, no zbog lošijeg čišćenja osvaja srebro.

Na kraju, 6 od 8 igrača KK “Đurđenovac” našlo se među 13 najboljih koji će nastupiti na regionalnoj završnici početkom siječnja iduće godine. Klub nije zaboravio Daria i Filipa Domnjaka i ostale. Dario na žalost nije nastupio, prekjučer je prekinuo natjecanje iz preventivnih razloga, a Filip, na žalost, nije ostvario zapažen rezultat, no klub računa i na njih, posebno kada počne prvenstvo. Igor Šarkezi nije imao svoj dan te je završio na 12. mjestu, Ivan Pušić ukupno je 7., a Branko Grandić 10. Konačni poredak možete vidjeti na ovoj poslovnici.

Izvor: KK Đurđenovac

Pročitajte još