Odličan nastup mladih đurđenovačkih rukometaša na turniru u Zagrebu

Mladi rukometaši RK „Đuređnovac” odigrali su jučer u Zagrebu svoj prvi „Keglić cup” koji se po četvrti put tradicionalno održava u organizaciji RK Metalac iz Zagreba. U konkurenciji igrača do 9 godina u mini rukometu desetorica hrabrih odigrali su utakmice u grupi A protiv igrača Škole rukometa “Sedmerac” iz Karlovca, RK Bjelovar, RK Metalac Zagreb, RK Nexe 1, dok je u zadnji trenutak turnir otkazala ekipa Ivanić Grada.

U grupi su najprije poraženi od kasnijeg pobjednika turnira karlovačkog Sedmerca, pobijedili su Bjelovar i Metalac iz Zagreba dok su u borbi za polufinale turnira poraženi od ekipe Nexe 1, trenera Ivana Tomičića, bivšeg igrača đurđenovačkog kluba.

Pobjednik turnira je ŠR Sedmerac iz Karlovca

U grupi su tako osvojili 3. mjesto te su se sastali s trećeplasiranima iz grupe B, djevojčicama ŽRK Pitomača koje su pobijedili i tako osvojili zasluženo 5. mjesto na turniru! Kako navode iz Kluba šteta za dječake koji su se u međuvremenu razboljeli i nisu mogli igrati ovaj turnir, no i ovako su ponosni na sve svoje igrače koji su pokazali odličnu igru, borbenost i zalaganje, bodreni i u Zagrebu od svojih navijača. Čestitke i trenerima Miodragu Kragojeviću te njegovom pomoćniku Josipu Brnjaku na odličnom turniru i radu koji pokazuje svoje rezultate! Pobjednik turnira je ŠR Sedmerac iz Karlovca, drugo mjesto osvojila je prva ekipa RK Nexe, a treći su RK Pavleki iz Zagreba.

Izvor: RK „Đurđenovac”

Pročitajte još