Odigrano 10. pojedinačno prvenstvo teniskog kluba „Đurđenovac”

Jučer je odigrana završnica jubilarnog 10. pojedinačnog prvenstva teniskog kluba „Đurđenovac” u tri kategorije. Na prvenstvu, koje se igralo 9 tjedana, sudjelovala su 32 igrača, a u nedjelju smo dobili pobjednike.

U kategoriji igrači veterani rekreativci, Damir Kučak je nadvisio Antu Domnjaka rezultatom 6:2, 6:2, dok je u kategoriji veterana, pobjedu odnio Vanja Bonić koji je u finalu bio bolji od Zlatka Špoljarića rezultatom 6:4, 6:2. U kategoriji seniora, Jonatan Kubena je u tri seta izborio naslov protiv Juraja Špehara – finalni meč je otišao u tie break tako da je rezultat bio 5:7, 6:3, 10:7.

Po završetku mečeva za sve sudionike ovog jubilarnog prvenstva priređen je tradicionalni domjenak, a najboljim je tenisačima u svim konkurencijama nagrade uručio načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović.

Uskoro slijedi i turnir parova

„Izuzetno sam zadovoljan s turnirom na kojem su se natjecala 32 tenisača. Za vrijeme trajanja turnira dvojica igrača su zadobila ozljede tako da smo turnir završili s njih 30. Igralo se 9 kola prednatjecanja, a nakon toga se krenulo u četvrtfinale, odnosno polufinale kako bismo danas odigrali finalni dvoboj kako je i bilo planirano. Nastavljamo dalje s turnirima – slijedi turnir parova, koji bi trebao započeti ovaj tjedan.” – izjavio je voditelj 10. pojedinačnog prvenstva teniskog kluba „Đurđenovac” Drago Pavlić.

Ovo je 3. natjecanje u ovoj godini

S nekoliko riječi na turnir se osvrnuo i predsjednik kluba Robert Ostrun. „Prvenstveno se zahvaljujem svim sudionicima turnira kao i našim sponzorima – Općini Đurđenovac koja je pomogla u organizaciji ovog jubilarnog turnira. Dvoboji su bili vrlo zanimljivi, a igra je bila fer i korektna. Drago nam je da se ove godine uključio značajni broj sudionika tako da su svi članovi kluba odigrali po nekoliko mečeva i nastavljamo dalje u visokom ritmu!”

Izgradnjom novih teniskih terena nastavljena je tradicija tenisa u Đurđenovcu

„Đurđenovac ima dugu tenisku tradiciju koja traje više od stotinu godina, a prvi meč čije je brojanje bilo na hrvatskom jeziku održan je upravo u Đurđenovcu 1939. godine. Kada smo prije desetak godina izgradili ova nova 3 teniska terena cilj nam je bio da nastavimo bogatu tenisku tradiciju i danas se pokazalo da je to bilo potpuno opravdano, jer tenis ovdje živi punim plućima. Čestitke vodstvu teniskog kluba, svim aktivnim tenisačima koji vode brigu o natjecanjima, samim terenima te o uključivanju mladeži u ovaj sport. Također čestitam svim sudionicima ovog tradicionalnog turnira koji se igrao gotovo cijelo ljeto, a pogotovo pobjednicima.” – izjavio je, između ostalog, načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović.

[fts_facebook id=TVNasice album_id=262779769183462 posts=20 title=no description=no words=15 type=album_photos image_width=250px image_height=168px hide_date_likes_comments=no image_position_lr=0% image_position_top=0% popup=yes like_option_align=center slider=yes slider_speed=200 slider_controls_bar_color=#1069b3 slider_timeout=3000 slider_controls_text_color=#FFF scrollhorz_or_carousel=carousel slider_spacing=1px hide_like_option=no show_follow_btn_where=above_title like_box_width=500px slider_controls=arrows_and_numbers_below_feed slider_controls_width=500px slider_margin=”0px auto 2px auto”]

 

Pročitajte još