Odigrana završnica prvenstva Teniskog kluba Đurđenovac za 2020. godinu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEOvog je vikenda, na terenima TK Đurđenovac, odigrana završnica prvenstva kluba za 2020. godinu u tri kategorije – veterani rekreativci, veterani te seniori. U ovogodišnjem izdanju prvenstva koje se održalo već desetu godinu za redom sudjelovao je, do sada, najveći broj igrača, a nakon igranja po skupinama i mečevima na ispadanje, jučer smo konačno dobili slavodobitnike. Kod veterana rekreativaca najbolji je bio Oliver Abičić, drugo mjesto osvojio je Nik Kolđeraj, a treće Bruno Malenica. Najbolji veteran je Andrea Trošelj zatim Ivica Kovačević dok je Vanja Bonić osvojio broncu. Jonathan Kubena ove sezone je najbolji senior, Darijan Štebih je drugi, a Matko Kremer je zasjeo na treće mjesto. Nakon završetka turnira razmijenili smo i nekoliko riječi s predsjednikom TK Đurđenovac Robertom Ostrunom.

“Danas su odigrana finala klupskog prvenstva Teniskog kluba Đurđenovac u tri kategorije – veterani rekreativci, veterani i seniori. U neizvjesnim mečevima od 15. kolovoza do danas, 11. 10., ovo prvenstvo je bilo dinamično, zabavno i napeto pošto je veliki broj susreta riješen u tie-breaku, a to je dalo dodatnu draž susretima.” – izjavio je, između ostalog, predsjednik Ostrun.

Po završetku finalnih mečeva za sve sudionike ovogodišnjeg prvenstva kluba priređen je domjenak, a najboljim tenisačima u svim konkurencijama nagrade je predao predsjednik kluba, Robert Ostrun, dr. Dragica Pavlić, zamjenica općinskog načelnika Općine Đurđenovac te Drago Pavlić, bivši predsjednik TK Đurđenovac. Valja napomenuti da je cijeli turnir odigran prema strogim epidemiološkim mjerama.

 

Pročitajte još

Učitavanje...