Odigrana 13. Memorijalna utakmica „Senad Haj Barakat”

 

U Đurđenovcu, 22.09.2023. godine odigran je 13. Memorijalni susret „Senad Haj Barakat” između Zbora nogometnih sudaca Našice i Zbora nogometnih sudaca Beli Manastir. Rezultat koji je kao uvijek u ovim susretima u drugom planu bio je prijateljski 2:2, a utakmicu su sudili suci utakmice iz ZNS Valpovo.

Nakon utakmice predsjednik komisije nogometnih sudaca NS Našice Nikola Bančić pozdravio je sve okupljene i zahvalio se na njihovom dolasku i održavanju ove tradicije, pogotovo NK Đurđenovcu kao domaćinu, ZNS-u Beli Manastir, ZNS-u Valpovo, Županijskom nogometnom savezu Osječko – baranjskom te Nogometnom središtu Našice i Osječkoj pivovari kao sponzoru.

Samir Haj Barakat se u ime obitelji zahvalio organizatorima – sucima NS Našice, nogometnom središtu Našice na još jednoj odličnoj organizaciji te svim gostima koji su došli u spomen na njegovog brata, a napomenuo je kako je ove godine čak tri generacije obitelji Barakat sudjelovalo na memorijalu.

Ispred nogometnog središta Beli Manastir i kao prvi dopredsjednik županijskog nogometnog saveza Ivan Zadravec je pozdravio sve i zahvalio se na pozivu naglasivši kako mu je drago što se ova tradicija njeguje i održava. Za kraj svima se obratio predsjednik nogometnog središta Našice Ivica Valenčak koji se zahvalio svima prisutnima što su uveličali ovu prigodu, a obitelji Barakat uručio je poklon ispred županijskog nogometnog središta Osječko – Baranjskog i komisije sudaca.

Pročitajte još