Odigran tradicionalni Turnir slučajnih parova Teniskog kluba Đurđenovac

Teniski klub Đurđenovac organizirao je jučer, 28. 4. 2024. godine., svoj tradicionalni Turnir slučajnih parova, koji se održava povodom Međunarodnog praznika rada. Posebnost ovog turnira leži u njegovom formatu. Naime, igrači se podijele u dvije skupine: kvalitetniji igrači u jednu, a manje kvalitetni u drugu. Nakon toga, ždrijebom se određuju parovi koji će nastupiti na terenu. Ovaj pristup osigurava da svaki tim ima ravnotežu iskustva i vještina, što rezultira uzbudljivim i nepredvidivim mečevima.

Turnir slučajnih parova uspješno je otvorio novu tenisku sezonu

Na ovogodišnjem turniru, koji je okupio 10 parova, prvo mjesto osvojili su Jonatan Kubena i Zlatko Teodorović, srebro je pripalo paru Josip Trošelj i Josip Kapraljević dok je par Iva Ostrun i Igor Androš odnio broncu. Medalje najuspješnijim igračima uručio je predsjednik Kluba Robert Ostrun izrazivši zadovoljstvo uspjehom turnira i zahvalnost svima koji su doprinijeli njegovoj organizaciji, prije svega Općini Đurđenovac.

„Drago mi je što mogu reći kako je naš tradicionalni Turnir slučajnih parova uspješno otvorio novu tenisku sezonu. Okupili su se naši prijatelji iz susjednih teniskih klubova i naši članovi kako bismo zajedno proveli dan u ugodnoj atmosferi tenisa i druženja. Svaki meč bio je izazovan i uzbudljiv, a prolazak u polufinale odlučivo je zbroj gemova. Ponosni smo što je ovogodišnji turnir bio u skladu s našim očekivanjima i što smo još jednom dokazali koliko možemo postići. Iako smo održali naš turnir u sklopu programa Općine Đurđenovac za prvi svibanj, nećemo propustiti priliku da se pridružimo i na prvomajskoj proslavi ove srijede na ribnjacima Đurđenovac.” – izjavio je predsjednik Ostrun zaključivši kako će Teniski klub Đurđenovac nastavit njegovati ovu tradiciju. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još