Odigran tradicionalni Turnir slučajnih parova

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENa terenima TK Đurđenovac odigrana je završnica Turnira slučajnih parova koji istoimeni klub inače organizira povodom Međunarodnog praznika rada, ali zbog situacije s koronavirusom on je bio odgođen za 18. listopad. Specifičnost ovog turnira je u tome da se igrači podijele u dvije skupine. U jednu kvalitetniji, u drugu manje kvalitetni igrači, a nakon toga se ždrijebom određuju parovi koji igraju skupa. Medalje najuspješnijim igračima uručio je predsjednik kluba Robert Ostrun te se osvrnuo na ovaj, već 10. po redu, tradicionalni turnir.

“Danas smo odigrali odgođeni teniski turnir slučajnih parova TK Đurđenovac koji se tradicionalno održavao 1. svibnja, ali, zbog svima nam poznate situacije, pomjerili smo ga na 18. listopad i u njemu se natjecalo 10 parova. Turnir je počeo već u 10 sati te uz cjelodnevno druženje on je završio u 19 sati. Prvo mjesto osvojili su Jonathan Kubena i Denis Salaj, drugo Igor Androš i Marin Bošnjaković dok su brončani bili Matija Bilić i Marin Milovac. Turnir je popratio veliki broj gledatelja koji su se, naravno, pridržavali svih propisanih epidemioloških mjera te bismo s ovim zatvorili službenu 2020. sezonu. Za iduću godinu plan je da se ovaj turnir održi za Dan državnosti pošto se radi o neradnom danu.” – izjavio je predsjednik kluba Ostrun.

“Bio je veliki pritisak na mene i Jonathana, ali uz smirenu glavu uspjeli smo pobijediti jako dobrog protivnika.” – izjavio je Denis, a Jonathan se nadovezao s nekoliko riječi o samom turniru kao i o završnom meču. “Ovaj turnir slučajnih parova je, možda, zanimljiviji od ostalih naših turnira jer se kroz jedan dan zabavljamo i družimo. Svi parovi su podjednake jakosti i svatko može doći do finala.”

 

Pročitajte još

Učitavanje...