Odigran 3. turnir NEXE mini rukometne lige u Orahovici

Treći turnir NEXE mini rukometne lige uspješno je odigran prekjučer u Orahovici, u sportskoj dvorani OŠ I.B. Mažuranić. Sada već standardnih 14 ekipa koje napreduju iz treninga u trening, odmjerilo je snage u predblagdanskoj atmosferi.

Medalje i pehare osvojili su najuspješniji, ali kako bi sva djeca otišla kući zadovoljna, pobrinuo se Djed Božićnjak koji je stigao u dvoranu i darivao sve mlade rukometaše. Podrška s tribina ponovno nije izostala, tako da je i ovaj turnir ponovno opravdao sva očekivanja.

Natjecanje je održano u dvije dobne grupe. U Grupi A najuspješnija je bila ekipa NEXE plavi, drugo mjesto osvojili su NEXE ljubičasti, treće NEXE tamno sivi, a četvrto NEXE nebesko plavi. Za najboljeg vratara proglašen je Šimun Batrac, a za najboljeg igrača Niko Paljević.

U Grupi B prvo je mjesto osvojila ekipa NEXE bijeli, drugo mjesto pripalo je NEXE tirkizno plavima, treći su bili NEXE rozi, a četvrti NEXE crveni. Za najboljeg je vratar proglašen Mateo Tarabokija, a najbolji je igrač Jan Potnešil. Pehare i medalje najuspješnijim ekipama i igračima uručili su trener vratara mlađih dobnih selekcija Perica Lelić, te koordinator i trener u NEXE rukometnoj akademiji Ivan Tomičić i Marko Mrđenović.

Izvor: RK NEXE

Stric pivo

Pročitajte još