Odgođena utakmica NEXE – Beşiktaş

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEUtakmica 2. kola grupne faze EHF Euro lige, koju su u utorak 27. listopada u Našicama trebali odigrati NEXE i Beşiktaş, odgođena je danas odlukom EHF-a.

Virus COVID-19 uzeo je danak i u redovima turskog prvaka, koji je o ovim problemima izvijestio europsku rukometnu federaciju.

Nakon testiranja koja su pokazala da je nekoliko turskih igrača pozitivno na COVID-19, turski su epidemiolozi i liječnička služba odmah odredili da ekipa mora u izolaciju i nije u mogućnosti doputovati u Našice.

Sukladno ovim informacijama iz EHF-a su danas uputili dopis u kojemu navode kako su u potpunosti svjesni činjenice da se odgađanjem utakmica stvara vrlo negativna atmosfera, no zdravlje i sigurnost igrača i službenog osoblja su na prvom mjestu, tako da jednostavno nije bilo prostora za drugačiju odluku.

Utakmica će biti odigrana u nekom drugom terminu, a svi gledatelji koji su već kupili ulaznice mogu zatražiti povrat novca ili jednostavno sačuvati ulaznice koje će im vrijediti za iduću utakmicu.

Pročitajte još

Učitavanje...