Počeli radovi na obnovi Ulice kralja Tomislava u vrijednosti od nešto više od 3 milijuna kuna

Počeli radovi na obnovi Ulice kralja Tomislava u vrijednosti od nešto više od 3 milijuna kuna
Počeli radovi na obnovi Ulice kralja Tomislava u vrijednosti od nešto više od 3 milijuna kuna

Počeli radovi na obnovi Ulice kralja Tomislava u vrijednosti od nešto više od 3 milijuna kunaOvih danas započeli su radovi na obnovi Ulice kralja Tomislava i to od skretanja za Ulicu Vladimira Nazora pa sve do kružnog toka u dužini od oko 700 metara. Ovim opsežnim radovima biti će uređena odvodnja, pješačke i biciklistička staza, kolnik s rubnjacima kao i kolni ulazi u dvorišta. Vrijednost investicije je 3.200.000 kuna koju Grad Našice ostvaruje u suradnji sa Županijskom upravom za ceste i potporom Osječko – baranjske županije i župana Ivana Anušića. Radove izvodi osječka tvrtka Gravia, a planirani završetak je do kraja godine.

O ovoj vrlo važnoj investiciji koja će itekako podići standard cijelog grada Našica rekao je i nekoliko riječi gradonačelnik grada Josip Miletić.

„Kao što ste mogli vidjeti u tijeku su radovi u Ulici kralja Tomislava u Našicama, te ovom prilikom odmah pozivam sve sugrađane na strpljenje u prometu. Vrijednost investicije je oko 3 milijuna i 200 tisuća kuna kojom će se obnoviti staze s obje strane ulice, napraviti biciklistička staza te urediti kolnik. Radovi bi trebali biti gotovi za najviše šest mjeseci, a nadamo se do kraja godine, te svi trebamo imati susretljivosti prema otežanom prometu u toj ulici. Ovakve investicije su hvalevrijedne, a ovu radimo u suradnji sa Županijskim cestama koja nam je financijski pomogla i uz potporu Osječko – baranjske županije i župana Ivana Anušića. Puno je toga što se još može napraviti u našem gradu, a ovo je jedna u nizu investicija koje radimo i koja će svim našim sugrađanima biti na dobrobit. Raditi će se od Ulice Vladimira Nazora do kružnog toka kod Ulice Antuna Gustava Matoša u dužini od oko 700 metara. U ulici će biti uređena odvodnja, pješačke staze, biciklistička staza, kolnik s rubnjacima i kolni ulazi tako da se ljudima olakša pristup njihovim domovima i da ulica zasja punim sjajem jer taj dio grada svakako to zaslužuje.” – rekao je vrlo zadovoljno gradonačelnik Josip Miletić.

Pročitajte još