Obilježeno deset godina rada LPR „Mimoza” Đurđenovac

LPR „Mimoza” Đurđenovac održala je 19.6. (subota) redovnu Godišnju skupštinu. Za radno predsjedništvo LPR-a izabrani su: Mancika Patko, predsjednica, zapisničar Barbara Poljak, ovjerovitelji Zlata Lehki i Anka Pejaković.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENakon minute šutnje za preminule članove udruge predložen je dnevni red koji je jednoglasno usvojen. Predsjednica Udruge dr. Ljiljana Hodak podnijela je izvješće o radu u protekloj godini te plan rada za slijedeću godinu, a sve u skladu s postojećom epidemiološkom slikom. Blagajnica je podnijela izvješće o izdacima i prihodima u protekloj godini te iznijela podatke o pomoći oboljelim članovima od 400 kn te 500 kn za preminule. Sve točke usvojene su jednoglasno.

Udruga je dobila prostorije za rad

Kako je ova 10. redovna skupština prešlo se na obilježavanje 10 godina rada i postojanja. Predsjednica je izvjestila da je Udruga dobila prostorije za rad i zahvalila se Općini Đurđrenovac i načelniku Hrvoju Topaloviću. Tajnica gđa. Zdenka Koren je putem videoprojekcije prikazala rad tijekom tih 10 godina. Tematski su prikazani putem fotografija: skupštine, obilježavanje značajnih datuma, volontiranje, susreti s drugim udrugama, putovanja udruge te se ovim putem zahvaljuju gđi. Koren na trudu i prekrasnoj prezentaciji. Pozvani su bili članovi koji su i osnovali Udrugu, a njima je uručeno cvijeće. Članovi LPR „Mimoza” u početku su bili u Udruzi Našice te kako je bilo puno oboljelih osnovana je Udruga u Đurđenovcu. Skupšina je završila prigodnim domjenkom koje su organizirale članice Udruge.

Kompletnu galeriju fotografiju možete vidjeti na ovoj poveznici.

Pročitajte još

Učitavanje...